Колокация от най-високо ниво

  1077
  0
  СПОДЕЛИ

  Данните могат да бъдат най-ценния актив на една компания!
  Разбираме, че информацията на нашите клиенти е от решаващо значение за техния бизнес. Данните се нуждаят от сигурен, надежден дом, който ще расте заедно с разрастването на компанията. Вече повече от 10 години ние предоставяме инфраструктура за много компании В България и по целия свят.
  Предвиждането на бъдещите нужди на нашите клиенти е вградено в екосистемата на центрове ни за данни.

  Разширяването на бизнеса в световен мащаб е по-бързо от всякога и непрекъсната свързаност е от решаващо значение за растежа му. Клиентите ни очакват от нас резервно захранване с непрекъснато връзка към стотици доставчици на услуги, както и най-високото ниво на сигурност, което като доставчиците на колокация в център за данни сме способни да осигурим.

  Какво да очакват клиентите ни
  Нашите клиенти в областите ИТ-хостинг, медии, оператори на мрежови услуги, предприятия, образование и здравеопазване могат да очакват 99,999% непрекъсната работа, строга охрана и най-високи стандарти, както и инфраструктура, постоянна връзка и обслужване на клиенти. Те са спокойни, защото са уверени, че данните им са защитени 24/7/365.

  Ние предлагаме този вид услуги:
  Частни пространства в център за данни
  Много компании искат специално, адаптивно, цялостно решение в центъра за данни. Нашите съоръжения за колокация включват както специализирани пространства така и инженери в подкрепа на вашия екип за изработване и изпълнение. Вие управлявате мощността си и контролирате околната среда и връзката с много високо ниво на поверителност, сигурност и гъвкавост, както и разполагате със специални опции на инфраструктурата за максимален контрол.

  Клетки за колокация
  По-самостоятелно, сигурно и рентабилно споделено пространство алтернатива на споделеното пространство. Клетката дава на клиентите възможност за сигурно разполагане на сървърите в метална клетка, индивидуален оторизиран достъп чрез редица възможности, включително ключови брави и / или картов достъп със или без биометрични данни.

  Споделено пространство за колокация
  Избирате от няколко опции за колокационни услуги, съответстващи на вашите нужди. Споделеното пространство е финансово ефективно решение за разполагане на ИТ оборудване в отделни затворени шкафове. Вашите шкафове, предоставени от нашата компания или от вас, са достъпни 24 х 7 само за упълномощен персонал с потвърдена сигурност.


  Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273