Шеф Петров и Шеф Манчев в тиха война

Шеф Петров и Шеф Манчев в тиха война

Петров предварително обяснил, че не напада никого, а изказва мнение, но това едва ли някой му повярва.

1176
0
СПОДЕЛИ

Шеф Петров си позволи да нападне Иван Манчев и новия сезон на “Кошмари в кухнята”, който предстои да започне тази седмица в ефира на Нова Тв.

Петров предварително обяснил, че не напада никого, а изказва мнение, но това едва ли някой му повярва. 

„Това си е мое мнение. Дълго го кътах, но изригна. Талантли-вите ни редакторки превърнаха “Кошмари в кухнята” в “Почисти си Мръсната Кухня”, превръщайки Манчев в сърдит Мистър Пропър”, написа в социалната мрежа Боирс Петров.

Кулинарят е категоричен, че колегата му се излага с участието си в предаването. „Иван Манчев е много алчен за слава и за пари. Аз и не искам да се правя на циркаджия като него. Не съм хейтър, а казвам каквото мисля. Гадното печалбарство превръща оригинала Kitchen Nightmares в грозно предаване, което манипулира хората”, обяснява пред „Монитор” Петров.

От своя страна коментарът на Шеф Манчев беше достатъчно ясен по темата. Манчев не се интересува, кой какво казва, а специално за Петров той коментира: „Не съм чел какво е писал за мен Петров, за да коментирам. А и не ме интересува. В момента съм в чужбина”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273