Шейхът на Ивайла Бакалова се оказа илюзия

Шейхът на Ивайла Бакалова се оказа илюзия

Прословутият арабски шейх на Ивайла Бакалова за когото се говореше в последно време и когото никой не е виждал се оказа една илюзия.

540
0
СПОДЕЛИ

Прословутият арабски шейх на Ивайла Бакалова за когото се говореше в последно време и когото никой не е виждал се оказа една илюзия.

Малко след заминаването си в Дубай за възстановяване от тежката контузия на кракът си се заговори, че Бакалова е забила милионерски наследник, с когото Ивайла Бакалова въртяла любов в Дубай. Това обаче въобще не било така.

Слуховете, че моделката е забила милиардер в емирството, който й свалял звезди, се оказа малко пресилена, защото мъж наистина има, но той не е милионер, а обикновен младеж със средностатистически възможности.

Двамата се запознават в заведение за бързо хранене в Дубай. Той работи, като пиколо и е с ливански произход, християнин, много оправно момче, разказват запознати със случващото се.

На една от първите им срещи той искал да я впечатли и я извел на среща с „Мазерати“, което обаче не било негово, а го заел от редовен посетител на „Хаят“ (хотелът където работи), с когото се имал от години.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273