Фики се показа с разбит нос?

Фики се показа с разбит нос?

Наследникът на човекът глас Тони Стораро - Фики само преди няколко дни претърпя малък инцидент, при който си разби носа. Според тръгналите слухове разбитият му нос не е инцидент, а отмъщение на бившия на Преслава, но това не е така.

3673
0
СПОДЕЛИ

Наследникът на човекът глас Тони Стораро – Фики само преди няколко дни претърпя малък инцидент, при който си разби носа. Според тръгналите слухове разбитият му нос не е инцидент, а отмъщение на бившия на Преслава, но това не е така.

Всъщност той пострада в студио, което е наел, за да направи клипа за новото си видео, съобщава „Телеграф”. Според сценария, Фики трябвало да си удари главата в плоскост, имитираща стъкло, но той не спазил дадените му инструкции и буквално си разбил лицето в плоскостта. Веднага му потекла кръв от носа и бил пратен в „Пирогов”. След две отложени участия сега той вече е на сцената и не се притеснява да си покаже заздравяващата рана.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273