Ути си купи джип за 100 бона

Ути си купи джип за 100 бона

Кулинарът Ути Бъчваров си направил подарък при това много луксозен. Водещият на "Бързо, лесно, вкусно" си купил нова кола с марка „Ленд Ровер”.

1015
0
СПОДЕЛИ

Кулинарът Ути Бъчваров си направил подарък при това много луксозен. Водещият на “Бързо, лесно, вкусно” си купил нова кола с марка „Ленд Ровер”.

Кулинарът е известен в гилдията като една от най-големите скръндзи и от много време му се носи тази слава.

Незнайно как обаче този път Ути е решил да отпусне края и да смени най-накрая старата си кола си с чисто нова. Според източници на „Всеки ден“ Ути се е охарчил с много пари за нея, а приблизителната сума била между 95 и 100 хиляди лева, внос от чужбина.

„Колата е много красива и луксозна. Никак не е в неговия стил. Ути по принцип си пада по автомобили, които са подходящи за извънградско каране, ралита и офроуд джипове. А и толкова голяма сума накуп, определено е нещо ново. На всички ни беше странно, че се е спрял на този модел. Явно се променя, може пък да е за добро”, коментират от екипа на Бъчваров.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273