Тони Дачева го закъсала финансово

Тони Дачева го закъсала финансово

Тони Дачева била готова да пее и за 200-300 лева, за да има работа.

488
0
СПОДЕЛИ

Певицата, която винаги ще бъде известна, а нейните песни са вечни хитове е Тони Дачева. Това обаче не означава, че всичко е наред. Разбра се, че тя няма никакви участия и едва успява да свърже двата края през последните месеци нещата се усложнили.

Дачева си осинови момиченце, което за нея е голяма отговорност и се притеснявала да не закъса за пари, въпреки, че се справяла тя мислела за бъдещето. Запознати издават, че Тони постоянно звъняла на старите си колеги Радо Шишарката и Екстра Нина с идеи да организират нещо заедно, пише Всеки ден.

„Когато реших да я взема, си мислех, че съм направила една малка победа за себе си – да гледам дете без мъж. Бях в еуфория и не осъзнавах каква голяма отговорност е това. Сега ежедневно броя стотинките и се чудя дали ще ми стигнат за играчки, храна и пелени… А с течение на времето разходите ще станат все по-големи, знам го“, споделила пред приятели притеснената Тони.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273