Славин имал криминални прояви в миналото си

Славин имал криминални прояви в миналото си

Славин Славчев е имал криминални прояви в детството си, когато запленени от филми с негов приятел се опитали да откраднат кола.

592
0
СПОДЕЛИ

Талантливият рокаджия, който преди дни победи “Х фактор” Славин Славчев се оказва е имал бурно детство и бил толкова запален по филмите за сицилианската мафия, както и по компютърните игри на гангстерска тематика, че в един момент искал да стане мафиот, пише „Уикенд“.

Когато за първи път гледал филма „Обществени врагове”, в който главни роли изпълняват Джони Деп и Марийон Котияр – най-харесваните от него актьори той мечтаел да бъде, като тях, разкрива самият той.

„Тези хора имат някаква характерна осанка. Като дете гледах и си мечтаех. Покрай филма „Да изчезнеш за 60 секунди” пък с един приятел искахме да станем автокрадци”, споделя Славин.

Дори споделя, че след филма той и приятеля му даже започнали да търсят в интернет инструменти за отваряне на ключалки и много искали да станат крадци на коли. Като дори направили опит за кражба на кола:

„В неговия квартал имаше една много стара „Лада” и решихме да се пробваме с нея. Той стоеше на пост, за да гледа дали се задава някой, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да отключвам с конец”, разказва Славин.

Някак си успял да отключи колата, но не се радвал много, защото зад гърба си чул лай на свирепо куче и двамата пишман крадци избягали. „Това беше първият ни и единствен опит за кражба на автомобил. Бяхме на по 13-14 години”, споделя през смях победителят в „Х-фактор”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273