Преслава преживяла пясъчна буря в Дубай

Преслава преживяла пясъчна буря в Дубай

Преслава беше на почивка в Дубай и се завърна от почивката само преди дни сподели интересни случки от изкарването си там. Тя се оплака, че е хванала не много хубаво време и затова не е натрупала тен.

1248
0
СПОДЕЛИ

Преслава беше на почивка в Дубай и се завърна от почивката само преди дни сподели интересни случки от изкарването си там. Тя се оплака, че е хванала не много хубаво време и затова не е натрупала тен.

„Хванах пясъчна буря”, смее се Преслава, която стана „Певица на 2014”. Тя се върна ден преди наградите на телевизия Планета и за жалост не можа да се изфука с тен заради пясъчна буря, която ги сполетяла, но пък изглеждаше наистина отпочинала.

„Първите дни обикаляхме по молове, магазини. Когато решихме да ходим на плаж, времето се развали”, обясни още певицата. „Аз си имам тен по рождение”, заключи тя пред камерата на „Коктейл с Жаблянова”.

Друго интересно преживяване за нея е била близката среща с делфин и тя много се радва, че е имала възможността да се доближи до него и да го целуне, не скрива, че много обича животните.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273