Преслава и Бирмата се сдобриха заради Азис

Преслава и Бирмата се сдобриха заради Азис

Азис се направи на Купидон и събра Преслава и Бирмата.

668
0
СПОДЕЛИ

Напоследък Азис и Преслава са си много близки дружки и двамата си помагат с каквото могат. Така Азис разбрал, че Преси страда много от раздялата си с Бирмата и решил да промени това. Той успял да направи така, че да събере двамата и те да поговорят и да си дадат втори шанс. Организирал среща в столично заведение. На въпросното място пръв пристигнал Бирмата с ново тузарско „Ферари“. Бизнесменът бил толкова нетърпелив, че паркирал на място за инвалиди, свидетелстват папараците на „България Днес“.

Азис и Преслава закъсняли за срещата, защото трудно намерили мястото на срещата, но пък Преси бляснала с тузарски номер на колата си. След като все пак успяла да го намери, Преси слязла от возилото си видимо доволна и щастлива от предстоящото. Около час те говорили за тях и взели решение да бъдат заедно, а след това Жоро си тръгнал. Двете дружки Преслава и Азис, останали още в заведението и си приказвали сладко.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273