Преслава и Бирмата на почивка в Дубай

Преслава и Бирмата на почивка в Дубай

Малко след като се сдобриха с намесата на Азис двамата са се отдали един на друг.

1144
0
СПОДЕЛИ

Малко след като се сдобриха с намесата на Азис двамата са се отдали един на друг.

Фолк певицата се похвали сама в социалната мрежа със снимки от Дубай, където е пристигнала късно снощи. Повечето предполагат, че тя е там с гаджето си Георги Станоев, с когото се сдобриха наскоро и са по-щастливи от всякога, а той е и причината да отидат там. Според слуховете тази ваканация на това райско място е подарък от Бирмата за Свети Валентин.

Те обаче не били заминали сами и с тях са и техни приятели, сред които е плеймейтката Светлана Василева. Още с пристигането си те си наели лимузина до хотела, а самият хотел бил много луксозен.
4-звездният комплекс, в който са отседнали се намира в Палм Джумейра и предлага всички екстри за най-романтичното изживяване и прекрасна отпуска. За толкова глезотийки и цената си е хубава, нощувката започва от 1000 и стига до 4000 лева за двама в луксозна вила. Те са пристигнали вчера вечерта, а днес сутринта Преси не забрави да зарадва феновете си в социалната мрежа със снимка от първата и закуска там. Тя публикува хубаво селфи, на което е без грим, но усмивката и не слиза от лицето и грее,с което се разбира, че е много щастлива.

Разбира се има и други варианти, които се коментират за тази почивка на Преслава, според които Преслава ще снима клип в Емиратите, в който ще участва и Светлана Василева.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273