Орлин Павлов напуска България

Орлин Павлов напуска България

Орлин Павлов е положително настроен човек и винаги се е усмихва, но сега леко е загубил вяра. Талантливият Павлов не виждал смисъл да пилее младостта си у нас, защото не му вървяло.

2280
0
СПОДЕЛИ

Орлин Павлов е положително настроен човек и винаги се е усмихва, но сега леко е загубил вяра. Талантливият Павлов не виждал смисъл да пилее младостта си у нас, защото не му вървяло. Според него не е хубаво на 35 всички да го разпознават само, като ухиления участник и победител в „Денсинг старс” и „ВИП Брадър” 2012, пише „Уикенд“.

Именно това го накарало да промени и вижданията си и да поиска да се промени и всички да го вземат на сериозно. „Няма смисъл – какво да правя тука – мизерни участия по клубове, един концерт през лятото, една-две песни. Жалка работа”, оплаквал се Павлов пред приятели. Орлин споделя, че е имал шансове да се измести да живее в Англия, но така и не го направил заради невероятната си привързаност към баща си, майка си и сестра си.

Според запознати Павлов има две причини, които му помогнали да вземе това решение да се премести да живее и работи зад граница. Едното дало му стимул е кариерата и развитито зад граница. За да стигне до такъв извод му помогна големия успех, който постигна миналата година, като пя пред пълни зали не само с българи в Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк. След това е имал участие във Великобритания, а след това получил предложение за работа там с добро заплащане.

Според запознати втората причина Павлов да търси късмета си в чужбина е много лична и свързана с личния му живот и липсата на късмет с жените. В последните си две връзки той беше зарязван заради други мъже, първо Яна го остави и се взе с Петко Димитров, а след това и Надя го остави и се взе с Калин Врачански. Според близки до певеца той решил да напусне страната, за да намери истинската жена до себе си.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273