Наталия Симеонова започва работа в Нова ТВ

Наталия Симеонова започва работа в Нова ТВ

Плъзна слух, че бившата водеща на „Море от любов“ се сбогува официално с БТВ и отива да работи за конкуренцията Нова ТВ. Тя се очаква да бъде новата водеща на нов риалити формат по телевизията, който се очаква скоро да почне.

652
0
СПОДЕЛИ

Плъзна слух, че бившата водеща на „Море от любов“ се сбогува официално с БТВ и отива да работи за конкуренцията Нова ТВ. Тя се очаква да бъде новата водеща на нов риалити формат по телевизията, който се очаква скоро да почне. 

Риалити формата се очаква да е единствен по рода си и отново ще бъде на тема любов. Социалният експеримент се казва „Женени от пръв поглед” и тръгва по Нова от 17 март, а според слуховете Симеонова е новият водещ в редиците на Нова.

Концепцията на новото предаване се очаква да разбуни всички, защото са избрани три двойки, които се женят в минутата, когато се запознават. Те са избрани от екип специалисти. Желащите са били 100, а от тях са подбрани три жени и трима мъже, които си пасват най-много. След сватбата те ще имат месец да разберат дали искат да продължат да са женени или да се разведат.

Саръиванов сподели, че в момента се водят преговори с едно от най-известните лица в родния ефир, което да се включи в шоуто като водещ:
„Не мога да ви кажа в прав текст кой ще е, но ще ви намекна, че това е една дама с много опит в подобен тип продукции. На нас ни трябва човек, който да има богата душевност, да е способен и отворен да съпреживява всичко, което се случва с всяка една от трите двойки. Мисля, че вече казах достатъчно и повечето от вас се сещат за кой става въпрос. Не отричам, че г-жа Симеонова е един доста подходящ кандидат”, издаде с усмивка на уста Саръиванов, цитира Всеки ден.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273