Митко Динев напусна Емануела

Митко Динев напусна Емануела

Този слух се разнася от няколко дни в средите на поп фолка, колежки на Емануела разкриват, че Динев я е напуснал.

1486
0
СПОДЕЛИ

Този слух се разнася от няколко дни в средите на поп фолка, колежки на Емануела разкриват, че Динев я е напуснал.

Това се случило дни преди орисването на малкия наследник на Диневи, а причината все още не ясна, а и самата Емануела криела и не казвала какво се случило. На самия ден на орисването нейни приятелки забелязали, че тя е с подпухнали очи и се усмихвала някак на сила, но тя не казал нищо. Дни преди това той просто си тръгнал и според запознати причина са родителите на Динев, които явно нещо са го навили и той им се е вързал на акъла.

Емануела може и да мълчи, но от дни явно иска да сподели, защото на страницата си в социалната мрежа тя пуска само тъжни статуси и е ясно за кого са предназначени, според нейни колежки този път била съсипана, защото Динев я оставил с дете в ръце да се оправя сама:

„Този, който те обича… никога няма да те напусна, дори и да има хиляди причини да го направи, той няма да се откаже от теб! Той ще намери поне една причина, за да остане“, написа в социалния си профил Емануела – думи без съмнение, насочени към Митко Динев.

И добави: „Винаги има още една любов, една нова сила. След всеки край има ново начало“.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273