Мис Плеймейт заби бившия на Азис

Мис Плеймейт заби бившия на Азис

Виктория Ананиева дивее в столични клубове.

579
0
СПОДЕЛИ

Виктория Ананиева получи преди 10 дни титлата “Мис Плеймейт” и вече има успехи и облаги от това. 
Чаровната красавица вече може да се похвали с първата звездна забивка, тя успя да вкара в леглото си бившият любовник на фолк певеца Азис – Богдан Асенов.

Тя се опитва да се изкара много добро и кротко момиче, но това не и се получава, а има и вариант просто да си прави реклама с постоянно медийно присъствие.

При всички положения Виктория не прилича на непорочна и невинна.

Столичният бохем, който стана известен преди години с интимното си приятелство с Азис е на първа линия в много купони по клубовете и именно там се запознал с плеймейтката. Двамата се запознали в моден столичен клуб през уикенда преди две седмици, а свидетели разказват, че Асенов и негов приятел си присъединили към дамската компания на миската. Тя побързала лично да му се представи и кокетничела около него: „Здрасти, аз съм новата „Плеймейт”. Ще си направим ли селфи?!”.
Завързали на бързо приятелство, което било подкрепено с много алкохол. В един момент цялата компания се пренесла в друг клуб и там продължила алкохолната фиеста. В края на вечерта Богданов си тръгнал с Ананиева и предполагаме, че са завършили в неговия апартамент.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273