Мис България живее с певица от фолк средите

Мис България живее с певица от фолк средите

Носителката на титлата "Мис България" Симона Евгениева се оказа, че живее заедно с жена, при това тя не е случайна, а певица от поп фолк средите.

716
0
СПОДЕЛИ

Носителката на титлата “Мис България”  Симона Евгениева се оказа, че живее заедно с жена, при това тя не е случайна, а певица от поп фолк средите.

Красивата моделка живее с фолк певицата Алекса, която е сред новите попълнения на “Ара” мюзик. След, като стана ясно, че тя живее с жена под един покрив веднага тръгнаха и слухове за нейната сексуална ориентация.

Девойката обича да се забавлява шумно и лудо и това не е тайна за никого, като за липсата й на задръжки говорят личният й архив от снимки в социалната мрежа, които са обществено достояние. Двете много се забавлявали, че живеят заедно и много си допаднали на характери.

“С Алекса сме много близки приятелки, нищо повече! Когато имаме свободно време, обичаме да го прекарваме заедно и да се забавляваме. С Алекса много си приличаме като характери и сигурно затова съжителството ни е хубаво. Тя е по-голяма от мен и често й искам съвети, в които се вслушвам”, заяви Евгениева пред “България Днес”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273