Любовен хороскоп или синастрия

Любовен хороскоп или синастрия

1219
0
СПОДЕЛИ

В древна Гърция астрологията е била една от най-бързо развиващите се науки. Хората са отправяли поглед и надежда в небосклона и са разчитали на дребни знаци, които съдбата им изпраща като предзнаменования за щастие, богатство и любов. Така се зараждат първите астрологични карти. Те надскачат рамките на общ анализ на звездното небе и се пренасят в лични любовни хороскопи. От там се заражда известният и в наши дни метод – синастрия.

Този метод представлява анализа на взаимодействието на два любовни хороскопа един към друг. Много може да прочетете в интернет по темата и има доста надеждни източни, от където може да съберете повече, за това какво може да Ви даде синастрията.

На първо четене тя е метода да откриете съвпадението в характерите, вижданията и вярванията между Вас и партньора, който сте избрали за свой спътник.

Ако Ви се струва, че това е доста абстрактно и почти невъзможно, не е така. В астрологията няма нищо абстрактно по мое мнение. Науката за звездите е точна и базирана на астрология, математика и физика. В нито една от трите изброени науки, няма нищо окултно. В този смисъл звездите не лъжат. Винаги предсказват с абсолютна точност.

Любовният хороскоп не прави изключение. В него ще откриете анализ на своята същност базирана на основните планети, от Вашата карта. Взаимодействието им с тези на партньора Ви и това ще Ви ориентира до каква степен Вие имате сходства и до каква разлики. Също така, тези разлики биха ли могли да бъдат пречка за съвместен живот.

Не са малко ситуациите, в които намирайки се във връзка постоянно имате усещате, че нещо между Вас не върви и не се получава подходяща синергия, но не може да откриете защо отношенията Ви с партньора не вибрират в еднаква честота. Всичко се дължи на тези основни за нас планети и тяхното разположение в звездната карта.

Има дори моменти, в които изпитваме любопитство към това, защо повтарящи се ситуации все ни застигат и ние, все по един и същи начин се борим с тях. Често без успех. Като че ли се намираме в затворен кръг. В любовният хороскоп тази информация е на лице, има всичко, което може да Ви даде ключа към отговорите, които Ви вълнуват.

За да притежавате любовен хороскоп не са нужни особени усилия. Трябва да откриете астролог, който да го изготви и в последствие да го анализира. За целта може да потърсите информация в интернет или да се доверите на познат, който да Ви препоръча добър в любовните хороскопи човек.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273