Линдзи Лоуън съди “Фокс нюз”

Линдзи Лоуън съди “Фокс нюз”

Актрисата Линдзи Лоън и майка й Дина Лоън заведоха дело за клевета срещу "Фокс нюз", където в ефир са били клеветени с лъжи.

608
0
СПОДЕЛИ

Актрисата Линдзи Лоън и майка й Дина Лоън заведоха дело за клевета срещу “Фокс нюз”, където в ефир са били клеветени с лъжи.

От телевизионния канал направиха официално съобщение ден, след като стана ясно, че двете жени са завели дело и съобщиха, че са готови да “отвърнат на удара”, предаде Ройтерс. Дъщеря и майка съдят “Фокс нюз” заради изказване на коментаторката Мишел Фийлдс в шоуто на Шон Ханити на 4 февруари 2014 г., че двете са употребявали кокаин заедно, което според Линдзи и нейната майка не е вярно и са решили да търсят правата си. За телевизията това е странно, защото проявяват някакви искания едва година след, като се е случило. И по-странното е че предявяват интерес към тях, въпреки, че тези думи не са казани от техен служител а гост в едно техните шоута..

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273