Лео и Риана не са разделени, хванаха ги заедно на Свети Валентин

Лео и Риана не са разделени, хванаха ги заедно на Свети Валентин

Лео и Риана хваната заедно на Свети Валентин, двойката не е разделена, но явно се крият.

764
0
СПОДЕЛИ

Всички слухове, че Лео ди Каприо и Риана не са заедно бяха опровергани на Свети Валентин, когато били изловени от папараци да празнуват заедно.

Напоследък беше плъзнал слух, че звездната двойка се разделила, защото Лео не можел да смени вкуса си, както е известно той си пада по модели при това руси. Това се оказа лъжа и все повече се съмняваме, че двамата искат да заблудят журналистите, че са разделени, за да ги оставят на спокойствие. На 14 февруари двамата били засечени да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк, като на излизане от него се опитали да си тръгнат по отделно, но били хваната и снимани. Гости от клубът пък разкриха, че вътре двамата са били заедно и не са се крили, а дори се забавлявали, като си личало, че са двойка. Явно Риана е успяла да спечели сърцето на Лео и да му влезе под кожата, по начин, който друга жена не е успявала. Папараци коментираха и тяхното облекло, Риана била с нова и модерна рокля, която подчертавала тялото и, а Лео пък заложил на спорно елегантен стил с барета, която да прикрие лицето си и да се скрие, но не убегнал на папараците.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273