Кучкова ще се омъжва за Ников

Кучкова ще се омъжва за Ников

Според последните клюки Елена Кучкова и нейната половинка Любомир Ников ще вдигат сватба. Новината все още не е потвърдена, но техни близки говорят и подксазват какво предстои да се случи,. Според техни близки двамата плануват да узаконят връзката.

353
0
СПОДЕЛИ

Според последните клюки Елена Кучкова и нейната половинка Любомир Ников ще вдигат сватба.
Новината все още не е потвърдена, но техни близки говорят и подксазват какво предстои да се случи,. Според техни близки двамата плануват да узаконят връзката.

Факт е, че Кучкова дълго време кри кой е мъжът в нейния живот и упорито криеше личния си живот. Причина да крият връзката си беше да не навреди това по някакъв начин на кариерата му. Преди дни съвсем неочаквано Елена публикува тяхна обща снимка от торта подарък за рождения му ден, с което даде са се разбере, че повече няма да се крият.

Двамата са заживели заедно в общо жилище, което обаче не това, в което е живял с предишната си съпруга Ников.
Според слуховете политикът е отпуснал бюджет от 15 000 лева месечно на приятелката си – за шопинг, прически и дамски процедури.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273