Идва нова светска сватба у нас!

Идва нова светска сватба у нас!

Мария Илиева крие, че се е сгодила за половинката си Мартин.

866
0
СПОДЕЛИ

На хоризонта се задава нова светска сватба, която със сигурност няма да отстъпи на тази на Мария, която беше преди месец. Сега нейната съименчика Мария Илиева се гласи да каже заветното “ДА”, на своята половинка. Тази новина все още не потвърдена от нея, а първа я разкри Николета Лозанова, която качи снимка на Мария Илиева и подчерта, че на нейната ръка се вижда  голям годежен пръстен. Под снимката беше написала:

„Защо ми се струва, че Мария Илиева крие един голям годежен пръстен?“, коментира Николета.

На тази снимка наистина се вижда грамадно диамантено бижу, окичено именно на безимения пръст на менторката от Х Фактор, което си е очевидно, че е годежен. Мария Илиева винаги е криела подробности около личния си живот и рядко се разбира нещо за него, но пък сега има повод да се похвали. Все още не се знае кога е бил годежът, но се предполага, че скоро ще го съобщи официално.

За тези, които не са добре запознати, ще уточним, че гаджето й се казва Мартин и е по-млад от нея, също така е бивш баскетболист. Двамата са заедно от 3 години и според техни близки много се обичат и разбират.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273