Ивайла Бакалова заживя в Дубай!

Ивайла Бакалова заживя в Дубай!

Мис България 2005 - Ивайла Бакалова напоследък много време прекара в Дубай, но сега стана ясно, че окончателно се е преместила да живее в Дубай и няма да се върне да живее тук.

447
0
СПОДЕЛИ

Мис България 2005 – Ивайла Бакалова напоследък много време прекара в Дубай, но сега стана ясно, че окончателно се е преместила да живее в Дубай и няма да се върне да живее тук.

Миската обитавала просторен апартамент в много скъп и луксозен небостъргач. От него имала страхотен изглед към Персийския залив на Арабско море. Ивайла разбира се живее в новото си жилище заедно с дъщеря си Рая, знаем, че тя не се разделя с нея в никакъв случай.

Остава само въпроса кой плаща за всичко това, предполага се, че това е Румен Гайтански, който е баща на нейната дъщеря, но това не е потвърдено. Става ясно, обаче че красавицата вече се чувства като у дома си в Дубай. Въобще не е имала проблем с топлия климат и бързо се е приспособила. Най-важното в случая, е че вече има приятели, при това всички били заможни и влиятелни хора. Тя прекарвала почти всеки ден свободното си време в компанията на мултимилионери. Те посещавали само най-баровските заведения – “Бурж Халифа” и “Бурж ал Араб”, пише “Галерия”. Ивайла не пропускала да се перчи на всички познати с дизайнерски тоалети, а не пропускала и шанс да пие шампанско за по 500 долара бутилката.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273