Жени заряза Тачо

Жени заряза Тачо

След месеци на спекулация за това какво се случва между Жени и Тачо, най-накрая тя проговори за отношенията със скандалния си съпруг. Той има много изяви през последните месеци и беше намесен не в един или два скандала, както и във връзки с куп родни красавици, съобщава „Монитор”.

702
0
СПОДЕЛИ

След месеци на спекулация за това какво се случва между Жени и Тачо,  най-накрая тя проговори за отношенията със скандалния си съпруг. Той има много изяви през последните месеци и беше намесен не в един или два скандала, както и във връзки с куп родни красавици, съобщава „Монитор”.

Шефката на „Визаж” не коментира изневерите на мъжа си, но призна, че към днешна дата двамата са само и единствено приятели и общуват в името на спокойствието на сина им Георги. Това не е нещо ново в техните отношение и някои смятат, че няма да е последната им раздяла.

За сега момченцето живее с майка си, вижда баща си от време на време вкъщи и е спокойно. „Имаме едно прекрасно дете, което расте. Заради него трябва да бъдем предпазливи и да правим жертви. Той е станал много послушен, умничък е, буден, чаровен и много усмихнат. В момента двамата сме се концентрирали изцяло върху неговото възпитание, комфорт и предучилищните занимания. С Тачо сме останали много добри приятели. А най-важното в момента е да се грижим за детето”, обясни Калканджиева.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273