Жана Бергендорф и Славин Славчев не се понасят

Жана Бергендорф и Славин Славчев не се понасят

Славин Славчев и Жана Бергендорф се разминават без да си говорят.

813
0
СПОДЕЛИ

Победителят от последният сезон на „Х Фактор“ – Славин Славчев и спечелилата миналата година предния сезон Жана Бергендорф не се разбират и меко казано не се понасят.

Това, че Жана е любимка на собственичката на „Вирджиния рекърдс“ Саня Армутлиева, е нещо хубаво, но заедно с това е странно, че за една година има само един хит. Въпреки липсата на песни и изяви тя се държала много надменно със всички все едно е голямата световна звезда и това дразнело всички, пише „Всеки ден“.

Неразбирателството между тях двамата обаче е от съвсем скоро, буквално в деня на финала през деня на една от репетициите. Тя навирила носа си и направила опит да се намеси на Славин и да му дава акъл и това много го подразнило и се скарали.

Бергендорф си позволила да му направи забележка, че много се бави и трябва да освободи по-бързо сцената. Жана се държала изключително грубо, разказват свидетели, но Славин си замълчал. След тази случка той започнал да я подминава, като пътен знак, дори след финала и победата му тя се опитала да го поздрави, а той въобще не я отразил, като един вид наказание за действията и.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273