Един обяд на “клюкарката” Лили струва 200 лева

Един обяд на “клюкарката” Лили струва 200 лева

Бившата брадърка и настояща водеща в "Папараци" Лиляна Ангелова е истинска глезла, като нейната глезотия наистина е достигнала върхове.

939
0
СПОДЕЛИ

Бившата брадърка и настояща водеща в “Папараци” Лиляна Ангелова е истинска глезла, като нейната глезотия наистина е достигнала върхове.

Стана ясно, че Брюнетката дава луди пари на ден само за обяд. Тя си хапвала деликатеси от френската кухня, съдържащи нечувани за обикновения човек съставки.

Остава въпроса с какво плаща тези разточителни обяди, защото повечето се съмняват Ангелова да плаща хапването на глезотиите си с хонорара от „Папараци“, пише „Галерия“.

Остава варианта да има мъж до себе си, който да плаща за всяка нейна глезотийка. Преди време тя имаше връзка с Боби Ръгбиста, с когото се свалиха по време на участието им в „Биг Брадър“, но всичко приключи бързо и от тогава тя не е показвала друг мъж до себе си, но според запознати има възрастен и богат мъж до себе си.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273