Дъщерята на Глория изнудва баща си

Дъщерята на Глория изнудва баща си

Дъщерята на Глория все повече прилича на майка си и буквално върви по нейните стъпки. Според близки тя дори се държала високомерно, като майка си. От малка е свикнала да има всичко и то по много.

1351
0
СПОДЕЛИ

Дъщерята на Глория все повече прилича на майка си и буквално върви по нейните стъпки. Според близки тя дори се държала високомерно, като майка си. От малка е свикнала да има всичко и то по много.

Не е тайна, че Глория обаче е строг родител и не глези дъщеря си с излишни дрехи и подобни, тя получава само това, от което има нужда. Така Симона среща трудност, защото не получава маркови дрехи ей така без нищо. Заради това е намерила начин как да си осигурява всяка глезотийка без да се налага да се моли на майка си. Обажда се на баща си Илия Загоров да й преведе някоя сума и той разбира се, като един любящ баща й давал онова, което иска. Остава тайна обаче дали Глория одобрява това, което правят дъщеря й и бившия й съпруг.

Загоров бил гузен от това, че е далеч от дъщеря си, винаги се отзовавал на финансовите й молби. Парите отивали най-вече за нови парцалки за наследницата му и забавления по заведенията, пише „Галерия“.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273