Днес изключват апарата на Боби Кристина Браун

Днес изключват апарата на Боби Кристина Браун

Боби Кристина Браун ще бъде изключена днес на 11 февруари. Това решение беше взето от страната на нейната майка семейството Хюстън.

557
0
СПОДЕЛИ

Боби Кристина Браун ще бъде изключена днес на 11 февруари. Това решение беше взето от страната на нейната майка семейството Хюстън.

Днес на 11 февруари се отбелязва третата годишнина от смъртта на Уитни Хюстън и семейството реши, че изключването на апаратите, които поддържат Боби Кристина жива трябва да стане днес. Утини беше намерена удавена във ваната си, след свръхдоза дрога, а гибелта на нейната дъщеря беше и е много сходна.

Полицията в момента разследва варианта, че наследницата на Уитни е станала жертва на убийство. Като при това се счита, че не е било просто убийство, а инсценировка на смъртта на нейната майка.

Зловещото повторение на смъртта на Уитни Хюстън накара феновете й да изпаднат в истерия. Младата Боби Кристина е била пребита, а след това все едно нарочно поставена във ваната, където след това беше намерена. Голяма част от феновете на Уитни отправят заплахи към Ник Гордън, когото полицията вече издирва и за други престъпления, тъй като не се яви в съда миналата седмица.

Стана ясно, че между фамилиите Хюстън и Браун има конфликт породен от решението да бъде ли изключена от системите Кристина или не. Нейният баща не иска да я изключват, а нейната баба по майчина линия иска внучката и да бъде изключена от апаратите. Говори се, че от семейство Хюстън са издействали ограничителна заповед срещу Боби Браун и той не можел да вижда дъщеря си.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273