Димитър ачков разпуска с лов

Димитър ачков разпуска с лов

Водещият на „Господари на ефира” Димитър Рачков е намерил начин да разпуска след тежката работна седмица и високото напрежение да бъде махнато.

356
0
СПОДЕЛИ

Водещият на „Господари на ефира” Димитър Рачков е намерил начин да разпуска след тежката работна седмица и високото напрежение да бъде махнато. Винаги когато графикът му го позволява, той се отдава на лов. Успява да отдели време и  отскача до родното място на майка си – Твърдица, където практикува своето хоби.

Рачков се е постарал наистина да си почине, когато отиде там и дори е построил къща, в която споделя, че се чувства изолиран от суетата на шоубизнеса.

„Не го правя заради убиването (аз ходя само за глигани), колкото заради природата, заради ходенето. И е друго зареждането. Общуваш си със съвсем различни хора, не от твоя кръг. Защото ние, актьорите, страшно се капсулираме помежду си. Виждаме се само с хора от нашите среди, или сега – от телевизията. А това не е хубаво, не е полезно. Ставаш с капаци. А ловците – хора с различни интереси и професии. На обяд всеки има истории, ловни… Много е разпускащо”, излива душата си актьорът пред Interview.to.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273