Галена си уголеми дупето, стана хит!

Галена си уголеми дупето, стана хит!

Галена си направи ново дупе, с което взриви всички.

3831
0
СПОДЕЛИ

В новия клип на Галена, където е в дует със Серхио тя показва своята нова придобивка, ново дупе.

Галена е на крачка да постави нова мода и да накара много жени да не се подлагат на диети, а да искат големи и сочни дупета. Тя се подложила на козметична процедура по слагане на импланти, за да има желаното от нея силно бразилско дупе. Нейната нова визия буквално взриви всички, а тя била много доволна от решението си. Според някои новото дупе приличало на това на Ким Кардашиян, но това не е така. Важното е тя да се чувства удобно. Да не говорим, че съвсем скоро сме сигурни, че много нейни колежки ще се подложат на същото.

Има и леки съмнения за това, но до скоро Галена не отстъпваше по слабост дори на Преслава, а сега в новия си клип дупето и е два пъти по-голямо, което със сигурност е имплант. Песента “Пантера” заедно с клипа събра хиляди гледания, а една от причините за това е новото дупе на певицата, което със сигурност и отива. Отдавна трябваше една да се постави против това младите жени да се лишават от храна и да слабеят, докато си докарат някоя болест и то само защото е модерно.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273