Галена обра най-много награди на наградите на Планета

Галена обра най-много награди на наградите на Планета

Снощи се проведоха 13-те годишни награди на телевизия Планета.

1080
0
СПОДЕЛИ

На провелите се снощи награди на телевизия Планета Галена взе една голяма част от статуетките. Тя беше отличена за “Музикален идол на годината”, “Видеоклип на годината”, “Дискотечен хит” и “Най-излъчвана песен по радио Веселина” и всичко това за общата й песен с диджей Живко – Хавана Тропикана.

Както винаги Галена не изневери на провокативния си стил и се появи с маска от кристали на белгийския дизайнер Мартин Марджела, покриваща цялото й лице. Този екстравагантен вид веднага накара всички да приказват и излязоха какви ли не теории какво й се е случило, за да скрие лицето си, някои дори предположиха, че може да има нанесен естествен грим от нейния мъж Галин и така се е скрила да не се излага.

Певица на годината стана Преслава, а тя взе и други награди. Беше отличена за “Баладичен хит” и “Видеосензация в You Tube”. Синът на Тони Стораро – Фикрет, също си тръгна с приз “Певец на годината”, като едновременно получи и приза “Дебют на годината”.

Награди получиха Джена за “Песен на годината”, “Посланик на българската музика зад граница” и “Най-гледан клип в You Tube”, Анелия пък си тръгна с приз за “Албум на годината” и “Оригинално присъствие на концертната сцена”, Емилия и Ави Бенеди за “Дуетна песен на годината”, Райна за “фолклорен изпълнител и Ивана в категорията “Посланик на доброто”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273