Гаджето на Боби Кристина Браун отива на съд

Гаджето на Боби Кристина Браун отива на съд

Гаджето на Боби Кристина Браун не се яви в съда вчера по обвинения срещу него за безразсъдно шофиране и му е издадена мярка за задържане.

853
0
СПОДЕЛИ

Гаджето на Боби Кристина Браун, Ник Гордън отива на съд. Ник се оказа някак си замесен и в други престъпления, освен това, че е заподозрян за побой и опит за убийство на Боби Кристина.

Той влиза в съда по две обвинения повдигнати към него за безразсъдно шофиране. Делото за безразсъдно шофиране е трябвало да се проведе вчера, но той не се появил в съда, което провокирало органите на реда да наложат арест.

Ник Гордън бил заловен да шофира нарушавайки ограниченията на скоростта на два пъти през ноември 2012. Вчера е трябвало да отговаря не само за опасно шофиране, но и за хулиганско поведение, пред съда, но това така и не се случи. Ситуацията за него се усложнява, заради отказа да се появи в съда, а заедно с това се включва и разследването срещу него за опит за убийство на Боби Кристина.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273