Вече е сигурно Дарина Павлова влиза в “България търси талант”

Вече е сигурно Дарина Павлова влиза в “България търси талант”

Вече е известно, че тази пролет по bTV ще се излъчва новият четвърти сезон на „България търси талант”, но беше спорен факта кой ще бъде жури в риалити формата, като се спрягаха много имена.

969
0
СПОДЕЛИ

Вече е известно, че тази пролет по bTV ще се излъчва новият четвърти сезон на „България търси талант”, но беше спорен факта кой ще бъде жури в риалити формата, като се спрягаха много имена.

Вече са факт и имената на четиримата съдии, това са Дарина Павлова, Илиана Беновска, Ники Илиев и Иво Сиромахов .

Спекулациите около това кой ще бъде жури в предаването бяха много силни, а през януари тази година Дарина Павлова потвърди, че е получила покана от шоуто, но все още не е сигурна дали ще приеме. Снимките за кастингите започват утре на 12 февруари и тогава всички желаещи да спечелят титлата “Талант на България” ще се представят пред звездното жури.

„Дарина Павлова е известна с уменията си да открива таланти. Илиана Беновска е известен журналист, която има и богат опит като режисьор, автор на редица книги, пиеси и сценарии. Иво Сиромахов пък е доказал уменията си като писател, сценарист, режисьор и актьор. Режисьорът и актьор Ники Илиев, създател на два от най-гледаните български филми в последните години у нас, също ще покаже нюха си за откриване на таланти”, описват организаторите избора си на жури.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273