Венета Райкова не иска да е водещ на таблоид

Венета Райкова не иска да е водещ на таблоид

Венета Райкова призна или по-скоро потвърди информацията, че вече е приключила окончателно с кариерата си на водещ клюкарско предаване.

383
0
СПОДЕЛИ

Венета Райкова призна или по-скоро потвърди информацията, че вече е приключила окончателно с кариерата си на водещ клюкарско издание.

Напоследък нейните последователи в социалната мрежа постоянно я питат какво се случва с нея и кога ще се върне на екран, а това явно я е подразнило и тя изригна:
“Омръзна ми да ме питат какво става с “Горещо”. Колко пъти трябва да повтарям, че напуснах предаването на 12 юли 2014 г. и още тогава го обявих официално”, написа блондинката в личния си профил в социалната мрежа.

Всички продължават да пожелават на Венета да се завърне скоро в ефир и да води подобен тип предаване, а това със сигурност я кара да се вбеси. Има вероятност да се притеснява за своята кариера, защото тя вече е запомнена, като водеща на клюкарско предаване и никой няма да я приеме на сериозно от тук нататък. Въпреки, че на няколко пъти е обяснила, че вече се пенсионира и в тази област няма да бъде водеща коментарите продължават заедно с въпросите тя не се сдържа и коментира отново случващото се:

“От два месеца си почивам, с този стил приключих, повече няма да вода телевизионен таблоид”, цитира “България Днес”.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273