Бориса отслабна за 4 месеца драстично

Бориса отслабна за 4 месеца драстично

Преди 4 месеца моделката Бориса Тютюнджиева беше гост в "Папараци", където всички видяха колко е напълняла тя и започнаха да коментират.

870
0
СПОДЕЛИ

Преди 4 месеца моделката Бориса Тютюнджиева беше гост в “Папараци”, където всички видяха колко е напълняла тя и започнаха да коментират.

Явно коментарите за нейното тегло са я мотивирали и 4 месеца по-късно тя се показа в страхотна форма. Половинката на Андрей се снима във фитнеса, докато тренира, а следа от нейните закръглени форми няма. Тя буквално се е свършила, но нали така трябва да изглеждат моделите. На това се казва стимул и мотивация. Сега Бориса изглежда така, както е изгкеждала преди да се събере с Андрей. Според техни близки прекомерното глезене към нея е довело до натрупване на килограми. Напомняме, че в началото на тяхната връзка двамата бяха постоянно по екскурзии до различни острови, а Бо се хвалеше с невижданите храни, които хапват.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273