Бойко Кръстанов се реализира в Дъблин не иска да се връща тук

Бойко Кръстанов се реализира в Дъблин не иска да се връща тук

От две години актьорът Бойко Кръстанов работи с базиран в Лондон агент, който организира работата и участията му в Европа.

605
0
СПОДЕЛИ

От две години актьорът Бойко Кръстанов работи с базиран в Лондон агент, който организира работата и участията му в Европа.

Миналата година през ноември с голяма порция късмет той направи дебют с ключова роля в ирландската драма на “TV3″, която му даде скок в кариерата и сега той се намира в Дъблин, където кариерата му продължава да върви на горе. Преди месец започнаха снимките за “Red Rock” и той е повече от щастлив. „Тук е друг свят. Не ми се връща”, казва Бойко Кръстанов на приятелите си месец след старта на снимките на  в Дъблин.

Сюжетът на филма се заформя около две семейства, които са във вражда, а Бойко е част от великолепната седморка, която се грижи за обществения ред в градчето Ред Рок. Сериалът излезе на екран през януари, а първите отзиви на критиката в Обединеното кралство са положителни.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273