Алисия и Ники Михайлов разделени!

Алисия и Ники Михайлов разделени!

Ники Михайлов и Алисия били разделени повече от месец, но го крият от всички.

1174
0
СПОДЕЛИ

Тръгна слух, че Алисия е зарязала Ники Михайлов след луд скандал, защото го хванала с друга.

За тяхната раздяла се заговори след, като три седмици двамата въобще не са коментирали свои публикации в социалните мрежи, което иначе беше нещо нормално за тях. Преди три седмици след луд скандал Алисия го зарязала, но двамата все още не са го обявили публично. На него му се носи славата на сваляч, но Алисия така и не повярва, докато не го хванала сама да кани жени в къщата си в Турция. За раздяла не се предполагаше, защото двойката се е карала много пъти и след това се сдобряваха и всички предполагаха, че те ще се сдобрят на 14 февруари, но това така и не се случи. Всяка година от както са заедно Ники се изявява, като романтик на този ден и публикува романтичен текст за Алисия в социалните мрежи, но тази година въобще не беше отразена. Алисия пък от своя страна е направила само една публикация на страницата си и това била снимка с посинен задник.

Коя обаче е новата това е големият въпрос на деня. Веднага започнаха и предположенията за това коя е новата до Ники, но все още всичко се крие добре скрито.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273