Азис си махна брадата заради бизнес

Азис си махна брадата заради бизнес

Азис е с нова визия, която наистина го прави да изглежда по много различен начин.

828
0
СПОДЕЛИ

Азис е с нова визия, която наистина го прави да изглежда по много различен начин.

Притеснен от това, което трябваше да направи той сподели решението си първо със всички в социалната мрежа. Дори попита своите приятели какво да прави и в крайна сметка го направи. Той отново е без брада и със сигурност му е било много трудно да се раздели с нея, след като доста дълго време беше част от стила му. Азис махна брадата, а това си има и причина и тя въобще не е от скука.

Оказва се, че зад всички стои професионалното му представяне, което се изразява в ангажимент към новия сезон на риалити формата “Като две капки вода”. Той ще участва в третия сезон на предаването и това едно от изискванията към него по договор, заради това иска или не той се сбогува с нея и дори качи снимка на новото си лице без брада.

„БЕЗ БРАДА! Резултата от бръсненето – плаках като идиот! Многократни порязвания заради липса на опит,(заклах се). Наивно (глуповато) излъчване. Край със сексапила! Но нямах избор! Според договора с предаването ”Като две капки вода”. Трябва да съм без брада. Стига,че пак ще ревна..:))))“, написа той на стената си.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273