Яна на Петко отново с перфектно тяло

Яна на Петко отново с перфектно тяло

Яна Димитрова успя да върне онова, която изгуби при забременяването си, тя вече е с перфектна визия и тяло.

1558
0
СПОДЕЛИ

Яна Димитрова успя да върне онова, която изгуби при забременяването си, тя вече е с перфектна визия и тяло.

Вече няма и следа от закръглената форма, характерна за дамите след бременност, която много жени не успяват да преборят след раждането. „Постигнала е още по-добър резултат и от преди. Много по-стегната и хубава е”, хвалят я и в шоу средите, цитира „Всеки ден“.

За всички е интересно как е успяла да пребори килограмите и това вече не е тайна с много танци и без жестоки диети. Тайната се крие зад движението, много движение. Половинката на Петко Димитров не обичала да гладува и да се подлага на тежки хранителни режими, които да я оставят без капка сили, а и те не се са полезни особено за жени с малки деца. За това решила вместо да се лишава от храна да заложи на засилено спортуване. И отплатата не закъснява, тя е префектна, а нейният мъж се гордее много с нея, дори на Свети Валентин я завел в Италия, където е поднесъл и подаръка си красива огърлица с името на детето им Доменик.

„Петко страшно се гордее с Яна и не спира да се фука с нея. Навсякъде излизат заедно, влачи я по партита и дори по служебни срещи”, разкриват запознати.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273