Преслава си търсела имот в Дубай!

Преслава си търсела имот в Дубай!

Преслава обмисля да си купи имот на изкуствения остров в Дубай, с което просто ще закопае всички свои колежки по имане.

695
0
СПОДЕЛИ

Един куп известни световни звезди имат имоти  в Дубай- една малка част от тях са Дейвид и Виктория Бекъм, Анджелина Джоли и Брат Пит, Майкъл Оуен, Гари Невил, а съвсем скоро и Преслава се очертава да им стане съседка някъде там, пише „Уикенд“.

Към арабските емирства има голям интерес и все повече родни випове прекарват там почивките си и меко казано е на мода сред столичния елит. Преслава замина по покана на приятелско семейство, което е в дубай и има добри връзки в бизнеса с недвижими имоти. Именно нейните домакини я настанили в 5-зведния ризорт „Анантара”, който е построен върху изкуствения остров. Те щели да и помогнат да си намери хубав имот, оставало само да реши дали е готова да вложи пари в имот в Дубай. С тази новина тя направо размаза своите колежки по парично състояние.

Тя все още не е решила какво да прави, но Преслава е най-скъпо платената звезда на „Пайнер” с хонорар от 6000 лв. и това определено значи, че има добри спестявания в банкови сметки, което може да и позволи да си купи имот дори в Дубай. Иначе у нас тя притежава няколко апартаменти в България, като се твърди, че един от тях бил подарък от Коко Динев.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273