Нов риалити формат праща росни звезди да гледат крави

Нов риалити формат праща росни звезди да гледат крави

Тази есен се очаква да стартира нов проект на БТВ, който ще забавлява зрителите, някои го наричат "Селки Биг Брадър".

480
0
СПОДЕЛИ

Тази есен се очаква да стартира нов проект на БТВ, който ще забавлява зрителите. 

Новото риалити е много популярно в 50 държави, където се излъчва и продуцентите се надяват и тук да постигнат успех. Очаква се водещи да бъдат Иван и Андрей. Иначе формата е нещо средно между Биг Брадър и Сървайвър, като всичко е реално и няма да има нагласени неща.

Родни звезди, които ще участват ще бъдат изолирани, но не като до сега в луксозна къща, а във ферма без ток и никакви екстри. Те ще трябва да се справят със всичко сами и при това само с подръчните материали. Ще имат разбира се мисии, които ако са успешни ще им носят награди, но не си мислете, че става въпрос за шампанско и глезотиики. При успешна мисия ще получават крави и кокошки, з акоито да се грижат, за да си добиват храна.

Вече има и спрягани имена за участници от хайлайфа и това са Антония Петрова и Златка Райкова. Двете миски са поканени, но дали имат смелостта да приемат и да се сбогуват с всички удобства и да заживеят живот, който са живели нашите предци без никакви удобства предстои да разберем.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273