Николета Лозанова отритна клюкарката Лили

Николета Лозанова отритна клюкарката Лили

845
0
СПОДЕЛИ

Клюкарката Лили, която всяка седмица в епизода на предаването на Николета Лозанова “Папараци” има рубрика всеки момент ще излети от шоуто.

Според запознати Николета и Лили са в тиха война и двете не се понасят, защото скоро се скарали. И сме склонни да повярваме, защото ако преди във всеки епизод тя получаваше поне 10 минути ефирно време, то сега има едва минута да си каже думичките, само толкова е отпуснала Николета на Лили за изява на малкия екран. Николета демонстративно всеки път казва преди рубриката, че следва клюкарката Лили, която има само минутка и това се наблюдава през последния месец. Двете жени не можели да се понасят, защото Лили искала да се развива и се дразнела, че Николета я избутала в страни и отнела много от ефирното и време. Според източници от екипа на предаването Лили съвсем скоро ще е аут от предаването.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273