Наталия Кобилкина ще си тръгне от България

Наталия Кобилкина ще си тръгне от България

Наталия Кобилкина прави последен курс по сексология и напуска България, ще живее в Лондон.

786
0
СПОДЕЛИ

Наталия Кобилкина е на-популярната сексоложка у нас, но не след дълго тя вече няма да се подвизава в страната. Кобилкина твърдо е решила да напусне България, като ще се премести в Лондон. 

Кобилкина споделя, че обича Лондон и това е нейния любим град, като тя се сравнява с Кари Брадшоу, която беше влюбена в Ню Йорк, а Кобилкина по същия начин била лудо влюбена в Лондон. “Навсякъде виждам неговите черти. Обожавам неговите красиви улици и елегантни хора. Всеки път, когато мисля, че вече съм видяла най-красивото – отварям още по-красивите места. Мога да говоря за Лондон като за любимия си мъж”, написа Наталия за Лондон.

На страницата си във Фейсбук тя обяви, че преди да замине ще направи още един курс и всички желаещи могат да го посетят:

“За вас ще правя за ПОСЛЕДЕН ПЪТ ЛИЧНО НА ЖИВО в България в 3 поредни дни тренинг „Успешна комуникация с другия пол”! Това е много практичен тренинг, в който да изградите нова увереност и поведение, което ви носи успех. Тези 3 дни ще променят живота ви!

ВАЖНО! Редовната цена на това събитие е 300 лв. Спестявате 201 лв. от тази промоция!”


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273