Нана изживя инцидент на Малдивите

Нана изживя инцидент на Малдивите

622
0
СПОДЕЛИ

Водещата на “Съдебен спор” Нана Гладуиш претърпяла приключение, което повечето биха нарекли инцидент по време на семейната си почивка на Малдивите. 

За щастие всичко приключило добре и те се насладили на остатъка от почивката си без други проблеми. Всичко това тя сподели и разказа пред списание LOVE style.

„Наехме кану и решихме да отидем до съседен остров, но едва не се убихме. Обърнахме се, и то в зона, в която имаше скала от корали, остри и хлъзгави. Нямаше на какво да се стъпи. Отгоре на всичко беше плитко и не можехме да плуваме, тъй като щяхме да се издерем. Някак си успяхме да се качим на кануто, но се обърнахме втори път, а и имаше течения. Греблата ни бяха отнесени на 200 метра от нас. След доста усилия, които положихме, успяхме да си ги вземем. Лодката ни обаче започна да се пълни с вода. Не пожелавам на никого, това, което преживяхме”, разказва Нана пред списание LOVE style.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273