Мариан Кюрпанов се сваля с дъщерята на Фатик

Мариан Кюрпанов се сваля с дъщерята на Фатик

Според запознати, майката на Александра - Адриана Тюркмен, никак не одобрявала новото завоевание на дъщеря си. Тя не харесвала Мариан, заради упоритите слухове, че е бисексуален.

1745
0
СПОДЕЛИ

Александра Тюркмен е в Ню Йорк от лятото на миналата година,а почти от тогава и МАриан живее там. Тя работи, като хостеса в дискотека и там се запознава с Мариан, пише „Всеки ден“.

„Животът ми е навсякъде, но съм изключително любопитен за Америка, защото там културата е много по-различна. Ню Йорк предлага много възможности”, споделя Мариан.

Двамата започнали все по-често да излизат заедно и дори се хвалят с общи снимки, а това доведе до слухове, че между тях прехвърчат искри, а може и просто да е едно чисто приятелство.

33-годишният мъж сам разкрива, че има идея да отвори два ресторанта с био храни в Америка и търси инвеститор за идеята си, като се предполага, че Любо Мазния ще му подаде ръка и ще помогне.

22-годишната красавица заряза следването си в България, където учеше за актриса и възнамерява да се пробва в холивудското кино. А Кюрпанов също се интересува от този бранш и това е общото между тях общите им интереси за развитие.

Според запознати, майката на Александра – Адриана Тюркмен, никак не одобрявала новото завоевание на дъщеря си. Тя не харесвала Мариан, заради упоритите слухове, че е бисексуален.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273