Коцето шокира с признание

Коцето шокира с признание

Коцето успя да втрещи всички със своето признание, което направи преди дни на свое участие: „Изпил съм 3 тона с уиски“.

448
0
СПОДЕЛИ

Коцето успя да втрещи всички със своето признание, което направи преди дни на свое участие: „Изпил съм 3 тона с уиски“.

Той силно се провикнал на микрофона и казал тези думи, които със сигурност са развеселили в заведението, но ако сме реалисти това е едно наистина голямо количество алкохол преминал през обработка от черния му дроб. На въпросното участие певеца дори се извинил предварително, ако не успее да завърши подобаващо и изцяло програмата си, тъй като вече бил изпил няколко питиета.

Освен всичко пояснил, че това е количеството алкохол изпил по време на участията си, които били 3 000 за цялата му кариера, а на всяко изпивал по литър уиски, което прави 3 тона уиски, но ако се замислим той е употребявал алкохол и извън работно време, така че представете си крайната цифра, пише „България Днес“.

Една от последните му запивки, докато е на работа се случила преди дни, докато бил на участие в Русе. Той се появил със закъснение на сцената, като гости разкриват, че е бил видимо пийнал, изпял няколко песни, след което слязъл от подиума без да каже нищо и седнал на едно от сепаретата да си допие. Тогава на помощ се притекла колежката му Яница, която е от Русе и му довършила изявата.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273