Ирина Флорин припаднала, докато снима клип

Ирина Флорин припаднала, докато снима клип

Нелеп инцидент довел Ирина Флорин до припадък.

455
0
СПОДЕЛИ

Нелеп инцидент довел Ирина Флорин до припадък.

В последния си проект тя трябвало да изиграе кубинка и да пуши пури, това било част от сценария за клипа. Било й е трудно обаче да запали огромната пура и и отнело повече време да я запали. Когато успяла без да иска обаче се нагълтала зверски с дима, след което и станало лошо на снимачната площадка и дори загубила съзнание.

Работата по клипа била прекратена, тъй като изчакали Ирина не се чувствала добре и трябвало да се свести, а след това тя сама изявила желание да продължат снимките и работата била  преустановена.

На вечерта Флорин се прибрала вкъщи и не успяла да мигне от страх да не се задуши в съня си, пише „Галерия“. Нейната нова песен  „Три“ е по текст на Ваня Щерева, да не говорим, че всички много я харесват и е хит във Фейсбук. В клипа към нея участие са взели великите Койна Русева и Касиел Ноа Ашер.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273