Джерард Бътлър пристига у нас идната седмица!

Джерард Бътлър пристига у нас идната седмица!

Звездата от „300” Джерард Бътлър пристига следващата седмица у нас и ще остане поне месец. Той ще бъде в България за снимките на „Код: Лондон”

5047
0
СПОДЕЛИ

Звездата от „300” Джерард Бътлър пристига следващата седмица у нас и ще остане поне месец. Той ще бъде в България  за снимките на „Код: Лондон” (London Has Fallen), който е продължение на трилъра „Код: Олимп”. Той ще спасява света като агент на служба в Белия дом, а заедно с него в студията на „Ню Бояна” се очаква да акостират Морган Фрийман и Анджела Басет, пише в. “Монитор”.

Освен, че ще бъде на снимачната площадка, 45-годишният красавец и ще се забавлява. Едно от местата, които ще посети е концерта на Желко Йоксимович на 20 март. Екипът, на Бътлър у нас, е запазил цял ред в зала 1 на НДК за въпросния концерт, издадоха организаторите на шоуто Moko Solutions.

В полите на Витоша вече са изградени много от декорите за снимките на филма, като са готови част от централните улици на Лондон, както и фасадата на катедралата „Сейнт Пол”. Сюжетът на лентата се върти около погребението на британския премиер, което събира на едно място най-влиятелните държавници в света и се превръща в притегателен център за терористите. Фрийман скача в кожата на американския вицепрезидент, а Басет ще блесне като шеф на Сикрет сървис.

Снимките за филма текат по план, а Световната премиера на „Код: Лондон” е насрочена за 2 октомври тази година, а освен изпълнител на главната роля Бътлър е и копродуцент.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273