Анджелина Джоли се сбогува с Холивуд

Анджелина Джоли се сбогува с Холивуд

Анджелина Джоли реши вече да не се снима във филми.

967
0
СПОДЕЛИ

Анджелина Джоли си взе сбогом с Холивуд за винаги. Актрисата взе окончателно решение и сложи край на актьорската си кариера и повече няма да се снима във филми.

Звездата от редица холивудски ленти обяви, че след смъртта на своята майка е загубила интерес към киното и актьорската игра. Докато нейната майка е била жива тя се снимала във филми, за да радва майка си, защото тя много искала да я гледа в различни прожекции, но сега след нейната смърт вече не искала да се снима.

„След смъртта на майка ми намразих сцената. Предпочитам да съм зад камерата, да тикам други под прожекторите, вместо аз да съм център на вниманието. Славата вече не ме интересува“, каза още Анджелина в изявлението си, в което съобщи, че вече няма да се снима.

От сега нататък щяла да се отдаде на майчинството, ангажиментите си като посланик на ООН, а също и на режисьорската си дейност, което я радвало повече и според нея е на първо място.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273