Алекс Раева си почина с Дончо на Малдивите

Алекс Раева си почина с Дончо на Малдивите

Водещата на X Factor Алекс Раева е използвала екранната ваканция на шоуто, която продължи месец, за да посети Малдивите заедно с любимия си Дончо.

537
0
СПОДЕЛИ

Водещата на X Factor Алекс Раева е използвала екранната ваканция на шоуто, която продължи месец, за да посети Малдивите заедно с любимия си Дончо.

Двамата искали да посетят Малдивите, за да практикуват своето любимо хоби, а именно гмуркането. След почвиката си там двамата посетили и Тайланд, откъдето се върнали както със солиден загар, така и с шокиращи спомени от дегустацията на бръмбари, пише „Монитор”. Двамата имат слабост към гмуркането и винаги търсят нова дестинация, където да практикуват. До сега двамата са се гмуркали в Куба, Мозамбик, Сейшелите и Бали. А според тях най-хубавото място, където са се гмуркали е в Египет.

„Червено море е най-цветното. Събира накуп атракциите на всички други места, но в по-малък мащаб. Например, ако в някой океан акулата е 3 м, тук ще е 1,50 м”, споделя Раева впечатленията си от гмуркането в Египет.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273