Азис дублира Тони Стораро

Азис дублира Тони Стораро

Най-трудно ми е да играя любовните сцени в клиповете, защото съм семеен мъж.

913
0
СПОДЕЛИ

 

В ефира на Фен ТВ Тони Стораро разказа повече за новия си клип, който беше промоционално излъчен на 14 февруари. Там Азис участва в клипа, като е заместник на Тони в любовните сцени. Двамата са много добри приятели от дълги години, а партньорстово им в съвместни проекти е нещо обичайно и не изненадва никого. Интересното в случая, е че всеки клип с любовни сцени на Тони Стораро той не участва в тях, а избира някой, който да го замества, така в тази песен е решил Азис да го замести.

„Най-трудно ми е да играя любовните сцени в клиповете, защото съм семеен мъж. Затова винаги намирам хора, които да влязат в тази роля” – споделя открито Тони Стораро пред камерата.

Новата песен се казва „Искам да ме чувстваш” , а в нея има нещо много специално, своя дебют прави и малкият син на звездата на Фен ТВ – Емо. Той влиза в ролята на китарист.

„Очаквам тази песен да ми донесе още повече харесвания и популярност. Авторът на песента ми я подари. Реши, че тя трябва да се популяризира и в България именно от мен” – споделя Тони Стораро специално за зрителите на Фен ТВ, като се вижда, че наистина се вълнува за новото си творение, което е сигурно, че ще бъде поредния му хит.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273