Депутати от Атака блокираха входовете на Народното събрание

Депутати от Атака блокираха входовете на Народното събрание

Депутатите от партия „Атака” са се организирали и провеждат акция в парламента. Още преди началото на работния ден, в който днес ще обсъжда много важна тема за предстоящия заем от 16 млрд. лева всички от "Атака" са там и се случва нещо.

883
0
СПОДЕЛИ

Депутатите от партия „Атака” са се организирали и провеждат акция в парламента. Още преди началото на работния ден, в който днес ще обсъжда много важна тема за предстоящия заем  от 16 млрд. лева всички от “Атака” са там и се случва нещо.

Националистите са застанали пред всеки един от входовете към пленарна зала и един вид са ги блокирали. Те призовават да не се прави кворум, като държат в ръцете си призив към своите колеги:

„Колеги, Стоп! Не влизайте в залата! Не правете кворум! Така престъпния военен заем няма да мине. Не ставайте златен пръст на колониалния режим.”, пише на табелите.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/crime/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273